Bliv vikar som socialrådgiver

0
726

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

For mange er arbejdsløshed noget af det værste, man kan forestille sig. Ikke nok med, at budgettet pludselig bliver en del strammere, så er det også i høj grad der, man finder sin identitet. Der er trods alt en grund til, at vores profession er noget af det første, vi deler med nye mennesker, når vi møder os. 

Netop på grund af den store rolle, som arbejdet ofte spiller i vores liv, kan det imidlertid også blive besværligt at komme ud af arbejdsløsheden igen. Når vi skal bruge så stor en andel af ugen på arbejde, vil vi gerne have et arbejde, vi interesserer os for og kan se og selv i. Et arbejde, der passer til vores identitet.

Vikarbureau – Vejen til nyt arbejde og ny identitet

Til tider bliver vi altså også nødt til at tænke en smule ud af boksen, hvis vi ønsker at komme ud af sofaen og ud på arbejdsmarkedet. Det kunne for eksempel ske igennem et vikarbureau. Vikarer er nemlig ikke kun de unge lærere, man til tider fik i skolen. De findes i enhver branche, og hvis du gør dig forhåbninger om hurtigt at komme tilbage på arbejdsmarkedet, kan du med fordel henvende dig hos et vikarbureau. 

Til forskel fra jobcentrene er et vikarbureau nemlig som oftest privatejet, hvilket betyder, at de har økonomisk interesse i at hjælpe både dig og deres virksomhedsklienter så godt som muligt.

Netop derfor er mulighederne også mange. Du kan for eksempel blive vikar som socialrådgiver med ganske fortræffelige løn- og ansættelsesforhold, på trods af ikke at være fastansat. Ideen om, at vikarer bliver dårligt behandlet, er nemlig ingenlunde sand. Tværtimod er der fra både vikarbureau og virksomhed en opmærksomhed på vikarens trivsel. Har du mod på et nyt arbejde og en ny identitet, så prøv lykken hos et vikarbureau.