De små vigtige detaljer inden et firmaevent

0
143

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Står dig, din virksomhed og dennes ansatte overfor at skulle opleve et sjovt og styrkende teambuildings event, så er det godt lige at sikre sig, hvilke opgaver eventfirmaet tager sig af. For nogle gange kræver det lidt mere, end blot det som eventfirmaet har arrangeret, for at det bliver en rigtig god og hyggelig oplevelse. 

Hvem sørger for noget at spise?

Det er for eksempel en rigtig god ide at overveje, hvad planen er med hensyn til den mad, der skal spises i løbet af dagen. Er det noget, som eventbureauet sørger for, står klar til jer, eller er det jeres eget ansvar?

Hvis det er jeres eget ansvar at står for mad, så bør I overveje, hvorvidt hver enkelt medarbejder selv skal tage en madpakke med sig, eller om I ønsker at stå for en samlet løsning til alle deltagere. Skal alle spise sammen, eller vil det være lidt fordelt på dagen?

Det vil være en rigtig fin gestus at sørge for maden. På den måde er det virkelig en dag og et arrangement, hvor de ansatte bare kan nyde alt det, de skal opleve. 

I forbindelse med at sørge for mad, så husk også at købe ind til at folk kan snacke i løbet af dagen. Det kunne blandt andet være en ide at køb nødder fra Netpris. Så ved I, at ingen mangler noget. Noget andet, man også bør huske er at sørge for at tage hensyn til specifikke allergener eller diæter, som folk kan være på. Spørg eventuel, om man skal tage hensyn til visse ting inden maden bestilles. 

God kommunikation øger forventningsglæden

Uanset om det drejer sig om, hvor eventet finder sted, hvornår og hvad planen er for mad. Så er det bare utrolig vigtigt, at alt bliver kommunikeret ud på en god og nem måde. Dermed undgår I for mange misforståelser, som kan gøre, at nogle ikke nyder dagen så meget som muligt. 

Meld gerne så mange informationer ud så tidligt som muligt. På den måde kan alle få tid til at planlægge, hvordan de bedst kan deltage. Så kan de også nemmere glæde sig og se frem til det. 

Det er bedre at komme med en informationsmail for meget end at lade de ansatte stå i uvisheden om, hvad de selv skal huske at tage med på dagen. 

Nogle informationer, der er gode at give videre, er blandt andet adresse, start- og sluttidspunkt, råd vedrørende tøj, skal man have penge med sig og planen for spisning.