Do’s and don’ts til firmajulefrokosten

0
1350
Do's and don'ts til firmajulefrokosten

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Årets julefrokoster er måske langt væk, men hellere være i god tid end fortryde bagefter! Mange ting kan nemlig gå galt til julefrokoster, og de er berygtede for at være højsæson for sidespring og drama. Derfor får du her et par tips til, hvad du kan gøre, og hvad du i hvert fald IKKE skal gøre til en firmajulefrokost – heller ikke selvom det er en god fest.

Drik ikke med på hver eneste snaps

Der er som regel rigeligt med snaps til firmajulefrokosten, og sådan skal det også være. Men du behøver ikke drikke med på hver eneste skål – heller ikke selvom din sidemand gør det. Der er nemlig ingen garanti for, at han er fornuftig. Det er trods alt federe at grine af, at sidemanden kyssede med kontoreleven, end at skulle fortælle din kæreste, at du gjorde det. Så spring hver tredje over, og tag et godt glas vand en gang imellem.

Leg ikke Sandhedens time

Selvom det kan være fristende at udnytte lejligheden til at fortælle chefen om alle de ting, han eller hun gør forkert, så er det altså ikke til firmajulefrokosten, du skal gøre det. Fokusér på at have det sjovt og pas på med fristelsen til at sige din ærlige mening, bare fordi der er kommet lidt inden for vesten.

Hav det sjovt

Det, du helt sikkert skal gøre til en firmajulefrokost, er at have det sjovt. Udnyt lejligheden til at skeje ud og grine med dine kollegaer, og giv den tilpas nok gas. Julefrokosten skal være sjov, og I skal jo have noget at tale om det næste års tid – men det behøver altså ikke koste dit parforhold.

Det kan også være en god idé at holde en halv times pause med sjusserne, hvis du begynder at føle dig fuld. Så får du bedre styring med din aften, og du undgår at gå kold under bordet.