Førstehjælpskursus til virksomheder

0
1204
Førstehjælpskursus til virksomheder

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Man ved desværre aldrig, hvornår der sker et uheld. Derfor kan man heller aldrig forberede sig på det. Man kan lave noget forebyggende arbejde, der gør, at man er klar, hvis der skulle ske noget forfærdeligt. Nogle arbejdspladser tilbyder deres medarbejdere et helt klassisk førstehjælpskursus, hvor det læres, hvordan man udfører den livreddende førstehjælp.
Det er altid en god idé at have nogle personer ansat, der kan slå til, hvis der opstår uheld.

Hvad kan virksomhederne gøre

Nogle af de ting, man kan gøres som virksomhedsejer er at tilbyde sine medarbejdere løbende førstehjælpskurser. Det hjælper ikke, at det kun er én person, der tager kurset. Tænk nu hvis denne ene person får et ildebefindende. Så er der pludselig ikke nogen, der kan hjælpe ham eller hende.
Den næste ting er, at man jævnligt får lagt nogle øvelser ind på arbejdspladsen, så alle medarbejdere ved, hvad der skal ske, hvis uheldet er ude. Det er vigtigt, at man genopfrisker mange af de elementer, der er ved førstehjælp.

Ofte så glemmer mange, hvor ofte man skal trykke i brystet, og hvorvidt det er vigtigt at udføre mund til mund før eller efter tryk.
Derfor bør man få sit førstehjælpskursus fornyet relativt ofte.
Når nye medarbejdere bliver ansat på arbejdspladsen, så er det altid en god idé at vise dem, hvor firmaets førstehjælpskasse er. Så ved de trygt, hvor de skal gå hen, hvis de mangler en form for bandage eller andet fra kassen.
Som regel er det én person, der har ansvaret for denne førstehjælpskasse og dets indhold.

Husk nu at få opdateret jeres førstehjælpskursus

Når I har fået taget jeres kursus, så er det ikke nok bare at snakke om, hvad der efterfølgende skal ske. Det er vigtigt, at det hele tiden bliver holdt ved lige, så alle medarbejdere er trygge.

Du kan læse mere og tilmelde din virksomhed til et førstehjælpskursus her.