iPhone 8 til dine medarbejder?

0
867
iphone 8

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kommer nok ikke som den store overraskelse at Apple lancerede en ny iPhone i sidste uge. Der har længe gået rygter om hvorledes Apple ville lancere en jubilæums model, da det er 10 år siden at den første iPhone så dagens lys. Der er ske meget siden, og år efter år har Apple forsøgt at overgå sig selv. Der er såvidt muligt lykkes, da salget af de populære iPhone følger udviklingen. Dog ser det ud til at den nye iPhone 8 ikke bliver så godt taget imod. Det skyldes helt sikkert at Apple, lidt utraditionelt lancerede 2 nye high end smartphone. Vi har tidligere set at der blev lancerede flere forskellige iPhone modeller, men de har såvidt muligt henvendt sig til forskellige målgrupper som vi så med iPhone 5C modellerne. Denne gang har Apple altså lanceret 2 modeller, til stort set den samme målgruppe, hvilket har betydet at forbrugerne har være tilbageholdende.

Normalt når en ny  iPhone bliver lanceret, bliver der sat en forudbestillingsdato. Dagen for forudbebestillingerne, er dagen hvor bestillingerne vælter ind, og leveringstiderne bliver længere og længere. Mange gange ender folk med at skulle vente op til en måned på at få deres iPhone, hvis de ikke er hurtige. Sådan er det ikke sådan i år. Da det globale iPhone 8-forsalg begyndte i fredags (15/9-17), var der ikke lige så meget run på som der plejer. I skrivende stund kan man i Københavnsområdet få leveret en iPhone mellem fire og elleve dage efter, den officielt er kommet i butikkerne hvilket sker på fredag d. 22/9-17.

Det kan betyde at vi på sigt kan se priser på iPhone 8, under lanceringpriserne. Det vil måske betyde at der bliver lavet en del firmaaftaler på iPhone 8, hvor man ville kunne købe  et større parti af telefonen, til en fordelagtig pris. Det bliver spændende at se om Apple vælger at ændre taktik, eller som de fast holder prisen.