Kom ind på arbejdsmarkedet med hjælp fra et vikarbureau

0
1635
Senior man in workwear and gloves touching shoulder of his young subordinate during talk

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange mennesker oplever ledighed i en periode, og det får ofte folk til at stoppe op og tænke over, hvad man egentlig gerne vil med sin karriere og levevej. Det er ikke altid, at lysten er til at gå ud og søge et job i samme branche, som det man lige har forladt. Og det er faktisk rigtigt sundt at prøve nogle andre jobs. Måske ligger dit næste drømmejob et helt andet sted end der, hvor du troede?

Kom videre i dit arbejdsliv med et vikariat

En rigtig god mulighed er at kontakte et vikarbureau og få professionel hjælp til at søge et vikarjob. Der kan være flere grunde til, at du lige præcis gerne vil søge et vikariat frem for en fast stilling:

  • Du vil gerne have ny erfaring eller blive endnu bedre til det, du kan
  • Du vil gerne have en mere fleksibel og varieret arbejdsuge
  • Du er studerende og trænger til ekstra penge i kassen
  • Du er snart på vej på pension, men har mere at give
  • Du går ledig og mangler et job

Et vikariat giver et frisk pust og ny erfaring til CV’et

Uanset dine bevæggrunde for at søge et vikariat, så er du helt sikker på at få nye erfaringer og kompetencer med dig. Det gør dig klogere på, hvad du gerne vil arbejde med samtidig med, at din profil og dit CV bliver endnu skarpere. Virksomheder og arbejdsgivere elsker medarbejdere, der kan fungere på flere forskellige arbejdspladser og bidrage til god kollegial stemning uanset de forskelligheder, der kan være i personalegruppen på forskellige arbejdspladser. Det udviser, at du har fleksibilitet og mennesketække. Og det er noget, arbejdsgiverne kan lide!

Få professionel hjælp til at finde dit næste job

Adecco er et vikarbureau, som har specialiseret sig i hurtigt at matche medarbejdere med virksomheder. Det kan fx være i form af rekruttering til vikariater, projektansættelser og fastansættelser og outplacement. Som jobsøgende indtaster du blot din profil i Adeccos database, og så får du et opkald fra en af de dygtige rekrutteringskonsulenter til en snak om dine muligheder. Adecco hjælper dig et skridt nærmere dit nye job og støtter dig igennem hele din ansættelse.