Overrask dine ansatte

0
1110

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du er i den situation at du ejer en virksomhed, så er du nok også i den situation, at du har nogle ansatte. På mange måder kan man sammenligne det at have ansatte med at være i et forhold. Der er naturligvis på mange måder, hvis det slet ikke minder om at være i et forhold, men der er visse ligheder. Det handler eksempelvis om at man behandler dem godt, hvis man gerne vil have at det er nogen man skal være sammen med i mange år.

Hvis du har været i et forhold i mange år, så kender du nok også til, at der kan være op og nedture i et sådant. Sådan er det for mange også med et arbejde, for der vil være til tider, hvor det hele er sjovt og hvor alting går godt, men det er de færreste virksomheder, der ikke har perioder, hvor det hele måske ikke er helt så sjovt, og det er i de perioder at du som leder og chef skal være god til at ændre på tingene.

Riv stikket ud

Der er naturligvis kæmpe forskel på virksomheder, og det er da også forskelligt, hvad der kan lade sig gøre fra virksomhed til virksomhed. Hvis der er flere hunderede ansatte er det naturligvis svært og meget omkostningstungt at gøre noget, der kommer alle til glæde. Er i derimod “kun” 10-15 stykker, kan det være sundt at i som virksomhed en gang i mellem lige river stikket ud, og laver noget der er uden for normen. Grunk Event der er et eventbureau har eksempelvis noget der hedder intim torsdag, hvilket er koncerter med Burhan G og Rasmus Seebach på D’Angleterre for virksomheder. Her kan man hygge sig sammen i andre rammer end kontoret, hvilket kan være med til at skabe en sund arbejdsmoral.