Selvstændig? Sådan skærer du ned på unødvendige udgifter

0
2919

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes mange måder, en virksomhed kan genere et større overskud på. Generelt kan de dog koges ned til disse to fremgangsmåder; at tjene flere penge eller ved at bruge færre penge. Hvor den første kræver grundig strategisk planlægning, kræver den sidste ikke lige så mange ressourcer. Derfor får du her et par gode råd til, hvordan du sparer penge i din virksomhed.

I artiklen får du defor et par gode råd til, hvordan du sparer penge i din virksomhed. Så har du flere penge på bundlinjen, når året er gået.

Bind dig i længere tid, når du tegner abonnementer

Det kan godt være, at du har billigt internet og telefoni på nuværende tidspunkt, men hvis du er villig til at binde dig i lang tid, vil prisen ofte falde. Du kan ike blive bundet i længere tid end et halvt år, når du skal tegne et abonnement på bredbånd — i hvert fald ikke som privatperson. Der gælder dog andre regler for virksomheder, hvor du ofte kan binde dig i flere år ad gangen. Er du villig til at binde dig i 6 år, vil du kunne spare mange penge på sigt.

Det samme gør sig gældende, hvis du vil have et billigt mobilabonnement, der kan anvendes af alle medarbejderne.

Brug et regnskabsprogram, når du skal bogføre

Mange tror, at det kræver en masse at skulle bogføre sine indtægter og udgifter i en virksomhed. Det er imidlertid ikke sandt, for det kan sagtens gøres både nemt og billigt med et af de mange regnskabsprogrammer, der findes på markedet. Billy’s Billing, Dinero og e-Conomic er blot nogle af de programmer, der findes. Dem kan du bruge direkte fra din browser.

Husk dog alligevel at sætte dig ind i tingene, inden du går i gang med at bogføre selv. Du skal have forståelse, for det du laver, for ellers kan du ende med at gøre mere skade end gavn. I Dinero og Billy’s Billing kan du få hjælp til bogføring, hvilket du kan benytte dig af, hvis du gerne vil have nogle inputs.

 

DEL
Næste artikelPas på med lange bindinger