Styrk dit CV med udenlandsophold

0
1429
Styrk dit CV med udenlandsophold

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er mange årsager til, at folk vælger at blive frivillig i en organisation. Langt størstedelen gør det grundet et ønske om at gøre noget godt for andre. Mange gør det for at opnå et fællesskab med andre ligesindede, og så er der dem, der gør det fordi, de ønsker at få frivilligt arbejde tilføjet til deres CV. En arbejdsgiver ser positivt på det faktum, at en kommende medarbejder ønsker at arbejde ekstra for en given organisation. Det er ikke kun pengene, der driver værket – men lysten til at gøre en forskel.

Præcis som vi hører mange millennials udtale, så ønsker mange at gøre en forskel. Det er om ikke andet noget af det, de ønsker skal være en del af deres erhvervsliv. Hvorvidt det kommer til at ske i et ”rigtigt” job, er ikke til at spå om, så derfor vælger mange at arbejde frivilligt som en form for sabbatår.
Generelt frivilligt arbejde ser man ofte i studietiden, inden tiden kommer til, at man skal ud og arbejde fuld tid, hvor der er løn inkluderet. Det medfører, at de frivillige ikke har tid og overskud til at håndtere to jobs.

Har du lyst til at være frivillig i udlandet, så kan du læse mere om mulighederne hos Saveaheart, som har specialiseret sig i at arrangere ophold for dig, der gerne vil være frivillig i udlandet. Ydermere kan du naturligvis komme i praktik i udlandet, hvor det er muligt at få en pause fra skolebænken. Flere udtaler, at den personlige udvikling både menneskeligt og fagligt er helt unik. Dette kan man trække direkte til sine kompetencer og tilføje til sit CV.

På forskellige websites er det muligt at læse om unge, der har været frivillige både i hjem- og udland, og hvorfor de har valgt at være det. Her kan man læse om deres oplevelser, og hvad de fik u af denne oplevelse.