Tips til at vælge det rette parkeringsselskab

0
497
parkeringsselskab

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der opstår konstant nye teknologier for bedre at behandle parkeringstransaktioner og give tilgængelighed fra øjeblik til øjeblik. Enhver parkeringsfacilitet skal stadig følge nogle meget grundlæggende driftsprincipper for at opnå succes. Realtids køretøjsbevægelser, omsætningstransaktioner og datastyring er alle store operationelle ressourcer for ejere, men hvis branchens bedste praksisser ikke er på plads, vil den årlige facilitetssucces og kundetilfredshed i bedste fald være marginal. Her giver vi tips til at vælge det rette parkeringsselskab til dine behov.

Månedlige parkeringsregnskaber

Hvordan vil parkeringsoperatøren overvåge adgangskort til anlægget? Hvor ofte forekommer overvågning? Lad parkeringsselskabet levere en omfattende månedlig indtægtsrapport til ejerskab, der inkluderer et regnskab over månedlige parkeringsadgangskort.

Ved at sammenligne listen over betalte parkeringspladser fra parkeringsoperatørens faktureringssystem med parkeringsudstyrets aktive parkeringsliste, kan parkeringsselskabet holdes ansvarlig, hvis månedlige parkeringsbetalinger ikke opkræves.

Afgifter og udgifter

Ledelsesaftaler bør klart definere betalingen af ​​udgifter til både parkeringsselskabet og ejeren af ​​ejendommen. Udgifter, der skal tilbagebetales af klienten til operatøren, bør kun være begrænset til stedsspecifikke driftsudgifter. Sørg for, at en detaljeret opdeling eller faktura for hvert produkt eller hver tjeneste er inkluderet i en månedlig indtægtsrapport. Gebyrer inkluderer varer som kreditkortgebyrer, webstedsovervågning, forsyninger eller håndhævelse af parkering.

Selvom disse udgifter deles mellem et parkeringsselskabs hele portefølje, faktureres mange produkter eller tjenester fuldt ud for hvert specifikke sted og ikke i et delt forhold. For eksempel faktureres mange websteder for 30 timers parkeringshåndhævelse pr. måned, men viser en håndhævelsesofficer virkelig en time hver dag? Hvis der faktureres 30 timers håndhævelse på tyve forskellige steder, ville det være fysisk umuligt for en håndhævelsesofficer at besøge så mange steder om dagen. Bed parkeringsselskabet om at give en detaljeret håndhævelsesplan for at kontrollere, hvor ofte steder vil blive håndhævet.

Med disse tips vil du være bedre i stand til at finde det rette parkeringsselskab. Ellers kan du tjekke http://parkforce.dk/ for at få flere tips.