USB-opladere til hjemmet

0
320

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Alle mennesker med mobiler har brug for strøm til deres telefon. Men selvom opladere er nødvendigt for at få strøm til mobilen og er uvurderlig for de fleste, kan en oplader være noget kluntet at have i hjemmet. Den kan se klodset ud når den lægger på gulvet i hjemmet og den kan nemt blive væk eller gå i stykker. Men heldigvis findes en USB oplader i forskellige størrelser, så du kan få en diskret oplader, der ikke fylder og roder i dit hjem. Men der findes mange typer at vælge imellem, der har forskellige fordele afhængig af ens behov.

Den klassiske model

Den klassiske USB oplader, som de fleste kender er den der hedder USB-A. Den er oftest billigere end nyere modeller, og kan er kompatibel med stik til alle smartphones. Fordelen ved denne model er klart dens pris og den kommer i flere modeller, både med dobbelt stik og enkelt stik. Det smarte ved dobbelt stik er at man kan oplade, flere af familiens mobiler eller tablets på en gang, og på den måde spare tid. Den største ulempe ved denne type USB oplader, er dog at den oplader en del langsommere end nyere modeller.

Den moderne model

Hvis man vil have en smart, mere slanke og subtile modeller der næsten ikke stikker ud i hjemmet, bør man gå med en USB-C oplader. Ikke nok med at opladeren er lille og derfor er nem at have med i tasken, så oplader den også betragteligt hurtigere end ældre modeller. Du får langt mere strøm på kortere tid, og kan derfor nyde et fyldt batteri hurtigt og effektivt. Det vigtigste man bør overveje før man køber en ny oplader, er hvor meget strøm man har brug for og hvor mange penge man er villig til at bruge. Det vigtigste er at huske på kvaliteten og ens egne behov.