Vis mit dit skrivebord

0
1675

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der var i starten af 90’erne et populært program på TV2 der hed “Vis mit dit køleskab”, hvor kokken Henrik Boserup, ud fra hvad folk havde i deres køleskabe skulle han sige om hvad de for en type personer. Det er dog ikke kun dit køleskab, der siger noget om, hvad du er for en en slags menneske. Dit skrivebord siger nemlig også meget om dig, også mere end du lige går og tænker på.

Uanset om det er dit skrivebord på dit arbejde eller det er i dit hjemmekontor, så vil måden dit skrivebord ser ud på, sende et signal om hvilken type du er. Forskellen er naturligvis, at der typisk er langt flere der der ser dit skrivebord på dit arbejde, end der vil være i dit hjem.

Tag en skrivebordstest

Finduddannelse.dk er en portal, hvor du kan finde alt om forskellige uddannelser i form af kurser og efteruddannelse inden for en lang række forskellige felter. På siden kan du tage en test, der viser, hvilken type du er, alt efter hvordan du har det med post-it sedler, familiefoto, bunker af papir og lignende.

Det kan være en sjov ide at tage testen og det kan da også godt være, at resultatet kommer bag på dig, og måske giver lidt stof til eftertanke i forhold til hvilke signaler du udsender i dit professionelle virke som ansat.

Eksempelvis er det ikke et dårligt signal at sende, at man har billeder af sine børn stående på bordet, men det kan godt sende et lidt mærkeligt signal, hvis man begynder at have skøre feriebilleder, billeder af kæledyr eller lignende til at præge ens skrivebord. I hvert fald  vil nogen nok argumentere for, at det ikke er verdens mest professionelle tilgang til ens arbejde.

Der er meget delte meninger til, hvilket signal et rodet skrivebord sender, for mens nogen mener at det er et tegn på sløseri, så er der andre der mener, at det viser at man er aktiv, men du kan selv tage testen og se resultatet.