Sådan bliver du bedre stillet over for en kommende arbejdsgiver

0
346

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er ikke altid lige nemt at komme ind på arbejdsmarkedet, hvis man går ledig. Du kan dog gøre det lettere for dig selv ved at følge de tips, du får herunder.

Drop cigaretterne

Det er de færreste arbejdsgivere, der ser, at de ansatte ryger cigaretter. Det kan derfor være en god idé, hvis du overvejer, hvordan du kan stoppe med at ryge. Det er en dum idé at ryge, fordi det er usundt for dig, og derfor kan have helbredsmæssige konsekvenser for din fremtid, men det er også dumt, fordi du skal have pauser på dit arbejde, hvis du ryger cigaretter, og skal du det, så koster det pengefor din kommende arbejdsgiver.

Brug eventuelt en e-cigaret, hvis du har svært ved at stoppe med at ryge. Det kan kun give dig gode muligheder for at komme ind på jobmarkedet, hvis man sammenligner med dengang, hvor du røg.

Få styr på din ansøgning

Det er ikke nogen god idé, hvis du ikke har styr på din ansøgning. Derfor bør du sikre dig, at du har de rigtige virkemidler med, som er dem, der sikrer dig, at du overhovedet kommer til samtale.

Det er især en god idé, hvis du fokuserer på at skabe en tekst, der er til at læse, og som springer i øjnene. Fjern alt det, der ikke er nødvendigt, for det er bare forstyrrende elementer, der på ingen måde gavner dig i din søgning efter et job.

Opdatér din LinkedIn-profil

De fleste arbejdsgivere ser efter din LinkedIn-profil, og hvis den er opdateret, sender du et stærkt signal til din kommende arbejdsgiver, omkring at du altså er en professionel medarbejder, der virkelig er vil ofre dig for de kommende arbejdsopgaver, og sådan er der jo så meget, der spiller ind. Det er virkelig vigtigt, at du forsøger at pleje dit image.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here