Sådan bliver du bedre stillet til jobsamtalen

0
314

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er ikke meget ved at være arbejdsløs, men ikke desto mindre er det tilfældet for mange i dagens Danmark. Dog ser det bedre ud end for et par år tilbage. Alligevel er der mange, der står uden job, og til dem følger herunder en guide til, hvordan man bliver bedre stillet til jobsamtalen.

Forbered dig grundigt

Hvis du skal til jobsamtale, er det en god idé, hvis du forbereder dig grundigt. Der er ikke noget værre, end hvis man møder på helt uforberedt. Det kommer der sjældent noget godt ud af, og du kommer helt sikkert forrest i køen, hvis du viser, at du har researchet på virksomheden og derfor gerne vil i betragtning til jobbet. Derfor; foretag en grundig research, så du kan argumentere for, hvorfor du skal have det job, du er til jobsamtale omkring.

Stop med at ryge

Der er ikke noget, der er værre til jobsamtalen, end hvis du kommer og lugter som et askebæger. Det hele handler om din personlige udstråling, og det er derfor vigtigt, at du tager dig tid til at vise den bedste side af dig selv. Også hvis den indebærer, at du stopper med at ryge.

Det er ikke alene usundt at ryge, men det viser også, at du ikke har rygraden til at stoppe. Om ikke andet, kan du skifte til en e-cigaret, fordi den ikke sætter sig i tøjet og generelt ikke lugter.

Kom i form

Selvtilliden skal være i orden, hvis du skal overbevise din kommende arbejdsgiver omkring, at du skal have det job, du ønsker. Du skal med andre ord tro på dig selv, og hvis du har svært ved det, kan det være en god idé at begynde at dyrke noget motion. Gør du det, så vil du også få mere selvtillid og generelt se sundere ud.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here